Wat mijn gedachten vertellen.

Soms schuifelen er flarden van gedachten door je hoofd. Wat kan je er mee? Opschrijven en het mensdom mee laten lezen. Welkom in mijn stukjes.

Jarig

2 reacties
Jarig

Val maar gelijk met de deur in huis. Verjaardagen, daar houd ik niet van. Zeker niet als ik zelf het middelpunt moet zijn. Ook niet op feestpartijen. Al vind ik het wel gezellig met mensen onder elkaar een hapje en een drankje te doen. Een praatje voor de vaak. Nu is binnenkort mijn vrouw jarig en houdt ze vandaag haar feest. Gelukkig is zij het leidende voorwerp. Leidend omdat zij haar feestje organiseert. Met mijn kleindochter ben ik van de bediening.

Misschien krijg ik wel wat voor Vaderdag?

2 reacties

U houdt niet van verjaardagen, maar wel van uw vrouw heb ik begrepen. Dus toch gefeliciteerd jullie beiden. Het is een mijlpaal, je krijgt geld, je hoort bij een speciale club.. 't is nie niks. en dat er nog vele jaren bijgeteld mogen worden.
En vaderdag ? Ik heb mijn man niks gegeven, 't is toch mijn vader nie. Wel van de kinders, en daarvan heeft hij alvast één mooi cadeau te pakken. Hij moet ermee werken, dat wel, maar daar zijn vaders voor!
een fijne dag verder.
Jopie Meerman

16 June 2013 om 15:00

Dank u voor de reactie.
visrog

16 June 2013 om 19:55

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.