Wat mijn gedachten vertellen.

Soms schuifelen er flarden van gedachten door je hoofd. Wat kan je er mee? Opschrijven en het mensdom mee laten lezen. Welkom in mijn stukjes.

Efteling

1 reactie
Efteling

Wie is er niet mee opgegroeid? In de jaren dat de Efteling begon als sprookjespark, gingen de schoolreisjes daar naar toe. Alle klassen van mijn school kregen hetzelfde einddoel. De werkgever van mijn vader organiseerde ook reisjes voor de kinderen. In bussen naar…… de Efteling. Mijn favoriet was het traptreintje. Al kon ik me ook vergapen aan de wereld van Anton Pieck. Helaas, de tijd was altijd te kort. ‘Jan met de lange Nek’ keek nog makkelijk boven de bomen uit. De Efteling breidde uit en werd meer een attractiepark. We namen de kinderen daar mee naar toe en later de kinderen ons. Nu gaat mijn jongste kleindochter met haar klas naar Kaatsheuvel.

 

Vol spanning, net zoals ik in die tijd.

1 reactie

 De schoolreisjes Visrog gaan in deze tijd wel erg ver soms. Je moet het toch als ouders maar hebben en op hoesten... Het is wel weer leuk dat een grote super dan zo'n aktie doet met een flinke korting, ik denk dat er veel gebruik van wordt gemaakt.

op mijn blog schreef ik nog een antwoord op je reactie daar!

Riet Luteijn

16 May 2013 om 17:04

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.