Wat mijn gedachten vertellen.

Soms schuifelen er flarden van gedachten door je hoofd. Wat kan je er mee? Opschrijven en het mensdom mee laten lezen. Welkom in mijn stukjes.

Nat

1 reactie
Nat

Vanmorgen op tijd opgestaan om met de club een rondje te fietsen. Op de kalender stond Graauw. Een blik door het voorraam: alles droog. Kus mijn vrouw goedendag, open de achterdeur: regen. Dat zie ik daarna ook door het voorraam. Even wachten! Hoe lang gaat dat duren? Toch de fiets bestegen en op weg. Op het verzamelpunt stonden nog vijf man te wachten, sommige in hun regenjacks. Geen druppel meer van boven, alleen wat opspetterde van de weg. Bordjes langs de weg hadden gelijk:slik! Was van boven tot onder bedekt met klonters blubber. Er zijn dames die vinden dat ze daarmee mooier worden. Dat effect heeft het op mij geen invloed meer. Af en toe was er een schuw zonnetje zodat mijn kleurenschema nog op peil bleef.

De lucht naar Graauw werd helder!

1 reactie

duiven dagGoede avond. Hier in Axel het zelfde weer. Maar ik had en hele dag pc werk en schrijf werk te doen. Een fijne avond . Groetjes Conny.
conny laat jullie weten.......

14 October 2012 om 21:19

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.