Wat mijn gedachten vertellen.

Soms schuifelen er flarden van gedachten door je hoofd. Wat kan je er mee? Opschrijven en het mensdom mee laten lezen. Welkom in mijn stukjes.

De afstelling

0 reacties
De afstelling

Het probleem van de krakende ketting heb ik al een paar keer in verhaaltjes aangehaald. Ik kwam er niet uit. Het was mijn eer te na, maar heb toch een echte expert te hulp geroepen. Die draaide aan mijn trappers en met een scherpe blik constateerde hij dat er niets loos was met mijn ketting en tandwielen. Mijn 'freewheel' was de boosdoener. Aan de afstelling zelf kon hij niets verbeteren. Dus dat deel van mijn eer was gered.

Thuisgekomen direct mijn achterwiel eruit en opengemaakt. Treurig keek ik naar de bagger die in mijn 'freewheel' zat. Roest en olie hadden een plakkerige koek gevormd. Dat wilde nooit meer goed werken. Dat krijg je als je teveel door de regen rijd.

Na alles goed schoongemaakt en juist gemonteerd te hebben, een proefrondje gedaan. Het voelde weer goed aan, geen gekraak en overslaan. Ik was zo blij dat ik de buizerd was vergeten. Het beest mij echter niet, rakelings en schreeuwend vloog het weer over me heen.

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.