Wat mijn gedachten vertellen.

Soms schuifelen er flarden van gedachten door je hoofd. Wat kan je er mee? Opschrijven en het mensdom mee laten lezen. Welkom in mijn stukjes.

De regelaar

0 reacties

Vier dagen heb ik als verkeersregelaar voor de avondlopers gediend. Je wordt ergens op een kruispunt gezet. Daar moet je twee stromen van elkaar zien te scheiden. Het reguliere verkeer en de horde kinderen en begeleiders, die meestal ook voorzien zijn van wandelwagentjes, viervoeters en al wat rolt-en-bolt. Meestal gaat het goed dat regelen, wederzijds is er begrip en daar sta je voor. Het is leuk hoe de wandelaars op je optreden reageren. Kinderen bieden je snoep, chips en vriendelijke woorden aan. Ouders bedanken je zelfs. Opmerkingen over en weer tegen bekenden. Leuke momenten. Ook zie je grappige dingen gebeuren. Dat gezin, dat al van verre aankwam, waarvan de man alleen maar aandacht had voor zijn gsm, als zijn vrouw stopte stopte hij ook. Ging ze weer voorwaarts, hij volgde meteen. Zijn blik nimmer het scherm verlatend.

Het mooiste moment was natuurlijk dat ik ook een roos aangeboden kreeg van een voorbijgangster. Deze heb ik weer op mijn beurt doorgegeven aan mijn kleindochter.

Daar voor stond je daar eigenlijk.

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.