TOOS&ART,blog van de Briljanten Kunstenaar 2016

Een kunstinkijkje in de wereld van de Middelburgse beeldend kunstenaar TOOS van Holstein   Zie ook www.toosvanholstein.nl en www.toos.biz   Facebook http://www.facebook.com/TOOSvanholstein    

Nieuwjaarswens

3 reacties

TOOS-Nieuwjaarsdoodle

Een nieuw jaar met een per definitie onbekende toekomst. Een nog lege ruimte die we met z'n allen moeten gaan vullen. Met idealen, met voornemens, met gedachten, met vrienden, met gezamenlijkheid. Waarbij dat laatste onontbeerlijk is om een samenleving als de onze op een goeie manier draaiende te houden. Een nog lege ruimte met daarbij een poort om te gaan ontdekken wat er aan de andere kant op ons wacht. Vrede, onvrede, blijdschap, verdriet, vriendschap, liefde? Zoals gezegd, de toekomst is per definitie onbekend.

Maar één ding is wel zeker. Namelijk dat ik, samen met levensgezel, ieder een mooi en vanzelfsprekend kunstig 2019 toewens met veel inspiratie, gezondheid, vriendschap en liefde.

TOOS

PS De TOOS-doodle die hierbij als illustratie dient, heb ik gemaakt op mijn iPad. Hoe dat werkt? Op mijn YouTube kanaal staat een filmpje hierover. Kijk maar eens bij https://youtu.be/6p-vqugh4L8 of klik gelijk op onderstaand video.

3 reacties

Prachtig filmpje over het maken van een doodle !!!

Nog even over het ontbreken van een bioscoop in Middelburg. Niets ten nadele van een filmhuis. Wij komen vaker in filmhuis 't Beest in Goes dan in de reguliere bioscoop in Goes. Maar ik blijf er bij dat de hoofdstad Middelburg een bioscoop zou moeten hebben waarin commerciële films gedraaid worden.

han44

02 January 2019 om 12:20

Dank voor je goede wensen. Ook voor jou en iedereen om je heen , heel veel mooie momenten in 2019. Vooral veel creativiteit en succes.
Ik begrijp dat de banken zeerr binnenkort bij Intratuin staan ? Ga ik zeker een kijke nemen !

Groet Jopie

Jopie Meerman

02 January 2019 om 13:39

Een heel Liefdevol 2019 Toos3

Truitjes Perikelen

05 January 2019 om 15:34

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.