Tuinfluiter

Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is...

Mijn moeder en ik

2 reacties
Mijn moeder en ik

Ja, ik begin steeds meer op mijn moeder te lijken!

Uiterlijk, maar vooral ook van karakter.

Mijn moeder was altijd positief en ze vond dat de meeste mensen zich druk maakten om niets. Nou, dat vind ik nu ook ook, hoor. Pas nog zag ik op de tv dat mensen een schuurtje naast hun huis wilden neerzetten en dat de buren zoiets heel verschrikkelijk vonden. Al die herrie, al die rommel... Nou zeg, denk ik dan, moet je je daar nu zo druk over maken? Er zijn toch wel belangrijkere dingen op de wereld om kwaad over te wezen?

Mijn moeder was ook altijd aan het poetsen. Ja zeg, ik herinner me nog dat ik zoiets écht overdreven vond. Schei toch uit met dat gesop, dat gedweil, dat geveeg! riep ik dan, maar mijn moeder zei: ach kind, maak je toch niet zo druk! Ik vind het fijn om lekker bezig te zijn en het is ook nog gezond!

Toen ik nog les gaf op de basisschool, kwam er bij mij thuis twee keer in de week een werkster om alles schoon te houden, maar nu ik met pensioen ben doe ik alles zelf. Ik sop, dweil en veeg, werk in de tuin en als ik me dan 's avonds op de bank neer vlij, dan voel ik me moe. Maar ook met een heel fijn gevoel!

Ja, ik lijk op mijn moeder, want ik vind het gewoon ook fijn om lekker bezig te zijn!

2 reacties

Zo moeder .... zo dochter.

En daar is echt niks mis mee Tilly.

 

paled

10 June 2016 om 22:03

Jij hebt geen sportschool nodig.

izerinalin

11 June 2016 om 07:51

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.