Vet he

Please Spank The Monkey

Nederlands Elftal

3 reacties

Tja... Belgi - Nederland.... 1-1.. Ik denk niet dat ze het gaan redden tegen Tsjechi. Oostenrijk zal nog wel lukken, maar Tsjechi is een stapje te hoog.

Wat denken jullie er van?

Wat ik denk ik dat al die spelers van het Nederlands Elftal helemaal niet zo goed zijn als wij allemaal maar aan nemen, en dat dit het beste is dat ze kunnen. Barcelona.... hoeveelste werden die vorig jaar ook weer in de competitie? Niet erg hoog... wie spelen er wel niet allemaal bij Barcelona?! En dan nog bank zitters van Barcelona in de basis zetten? Pfffff, dan vraag je er om.

Ik zeg: Regel dat Trabelsi van Ajax een Nederlands paspoort krijgt en onze zorgen zijn over. Verder zou Ronaldo ook niet weg zijn.

Hebben jullie ideen hoe het beter zou kunnen? Of  spelers die nu niet mee gaan, die eigenlijk wel zouden moeten spelen? En wie moet er nou in de spits?

Reageer :D

3 reacties

mijn voorstel is om meer spelers uit de Nederlandse competitie te laten spelen, die kennen elkaar tenminste. En anders kunnen ze misschien eens onder de amateurs zoeken, veel slechter dan afgelopen week kan toch niet
V&A

22 August 2003 om 13:56

Kijk... dit is wijs :D
H. Hoogeboom

22 August 2003 om 13:57

Seedorf en Kluivert opstellen zou al veel schelen ;)
Inactief profiel

26 August 2003 om 15:12

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.