Smit-Lloyd Nieuws

Welkom op de Smit-Lloyd weblog

2013

1 reactie
2013

Graag willen Willy en ik iedereen fijne en gezellige Kerstdagen en een voorspoedig maar vooral gezond 2013 toewensen.
Hopelijk worden we het komende jaar gespaard voor droeve berichten.

Bij de laatste verzending van een bericht kreeg ik 25 E-mails retour omdat het adres niet meer klopte. Geef a.u.b. door als een E-mail adres verandert of even een berichtje als je geen post meer wil ontvangen.

Ik denk om in 2014 een laatste Smit-Lloyd reunie te houden. Smit-Lloyd zou in 2014 vijftig jaar hebben bestaan en dat lijkt mij een goede gelegenheid om deze periode af te sluiten. Mocht iemand anders het organiseren willen overnemen dan kan hij/zij rekenen op mijn medewerking.

Prettige feestdagen.

Jaap en Willy Kooij

1 reactie

Beste,

Een reunie lijkt me een heel erg leuk fantastisch idee. Mijn vader heeft het overgrote deel van zijn varend leven bij Smit Lloyd gezeten. Hij heet Tonny Baarh, Hoofd Machinist. Hij is nu iets van 74 jaar en woont nog steeds in Roosendaal. Hij sukkelt een beetje met zijn gezondheid. Suiker, één nier over welke op 30% zit, dus....hij zou het helemaal fantastisch vinden, een reunie. Smit Lloyd was zijn lust en leven. Heeft ook nog heel even bij Smit Tak gezeten. Mijn vader is van origine Arubaan, en in die tijd heel bijzonder dat hij het tot Chief engineer heeft geschopt. Emails kun je versturen naar mij: [email protected]

Grt,

Rico Baarh

 

Onbekend

07 February 2014 om 13:51

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.