back2bali2

selamat datang

Thuis

0 reacties
Thuis

De terugreis verliep zonder problemen, maar leek lang te duren. Vrijdag de 17e lieten we om 12.00 uur Adirama en Lovina achter ons, uitgezwaaid door Ad en Ine. Zij verblijven 3 maanden in Adirama en zijn bevriend geraakt met Frans en Annke. We hebben ze pas op de voorlaatste dag van ons verblijf ontmoet. Dat was jammer, want het was gezellig met elkaar.

In Denpasar kwamen we aan op een vliegveld in renovatie. We moesten dan ook een eind lopen naar de gates voor domestic flights.  Ze hebben hier hoge ambities en het zal wel miljarden dollars gaan kosten. Datzelfde geldt ook voor het vliegveld in Jakarta, waar we een transfer houden voor een ander toestel naar Amsterdam. Hier zal het wel nog meer gaan kosten. Want dit is natuurlijk een prestigeproject voor regering en zakelijke top van Indonesie. De gemiddelde Indonesier, wat zeg ik 95% van de Indonesiers zal hier geen boodschap aan hebben en er ook niet beter van worden. De vlucht naar Jakarta was overigens met een zeer comfortabele nieuwe Airbus. Veel beenruimte. Dat gold niet voor de vlucht daarna in een wat oudere Jumbo. Het was dan ook bijna niet mogelijk tijdens het eerste deel van de vlucht tot Dubai de slaap te vatten. In Dubai maakten we een tussenlanding, maar konden het vliegtuig niet uit. Dat verliep zeer rommelig. Er kwamen wel plaatsen vrij, zodat we beiden de rest van de vlucht elk over twee stoelen beschikten en een beetje hebben kunnen slapen.

Zaterdag 18 februari om kwart voor negen landden we met ruim een half uur vertraging op een koud Schiphol, waar Edwin al met onze winterjassen stond te wachten.Helaas was er van een Hollandse winter niets meer te zien. Alle sneeuw is al verdwenen. Om half een stapten we, na een vlotte treinreis, het ons vertrouwde door Marina warm gestookte Pronkenburg 5 binnen, nadat we door Frans bij het station waren opgehaald. Het is goed weer thuis te zijn.

 

 

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.