back2bali2

selamat datang

En nu Bali

1 reactie
En nu Bali Na een korte nacht was het niet zo moeilijk om moed te verzamelen voor hotsbotsaoturit terug. Het ging nu richting Bali en dat gaf vooral de meiden energie. De rivier was nog te hoog, dus omrijden was weer nodig. Het leed werd verkort, doordat we zelf te voet met een vlot de rivier konden oversteken. De terugreis was aanmerkelijk sneller dan de heenreis. Taruno stond in Genteng te wachten. De rit naar Banjuwangi was een fluitje van een cent. De dienstregeling van het veer was zoals gebruikelijk ondoorzichtig. Er lagen een paar boten aangemeerd, vier lagen te wachten om te kunnen aanmeren en er waren er een aantal onderweg naar de overkant. De overtocht verliep zonder problemen. Al snel viel de eerste Balinese regenbui  op ons dak, maar dat deerde niet. Puri Bagus is een heel mooi ressort. We slapen in een soort twee onder 1kap bungalow, heel ruim en comfortabel, vlak aan zee en uitzicht over de sawahs. Jammer dat het zover van Kalibukbuk ligt, toch onze favoriete stek, waar we ook Rini en familie kunnen treffen. We zien wel hoe we dat oplossen. Douchen, eten en vroeg naar bed.

1 reactie

Hallo allemaal,

Jammer dat ik vanmiddag afwezig was toen Mayke belde.Robert wat schrijf je leuk.

Iedere avond zijn we nieuwsgierig naar de belevenissen van die dag.We genieten dus lekker mee.En dat zonder put holes! Maar wie weet welke wegen wij volgende weken nog moeten overleven.

Zaterdag jl heerlijk genoten van een verrukkelijke rijst tafel door jullie (o)mama bereid.Toen we naar huis reden werden de wegen in Goes al gepekeld.Dat is nu niet meer nodig .Wel is het erg koud -6 gr.En het wordt nog kouder.Ik denk dat we straks temperatuurverschil van 30 gr. overbruggen.

Raoul enLiana leuke foto's!

Vandaag lekker genoten van massage en 't zwembad?

Lekker bijgekletst met Anneke en Frans?    Rini al gezien?Groet haar van ons.

Liefs van ons voor jullie,HANS en CORA 

coraenhans

02 February 2012 om 19:46

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.