Depressie

Reacties...

2 reacties

Clau, natuurlijk stel ik ook jou reacties op prijs. Het nadeel is dat ik tijdens het typen van mijn verhaal niet even snel kan terug kijken wie er ook al weer gereageerd heeft. Maar ik stel echt alle reacties op prijs en ik ben blij dat mensen met me mee leven.

Er zat bij een van de reacties, (kan dat nu even niet teruglezen) een vraag of ik  Terneuzen ben geweest, maar dat is niet zo. Verder ben ik zaterdag en zondag een paar uur naar huis geweest. Dat was leuk maar ook redelijk vermoeiend. Ik ben vandaag nog steeds aan het bijkomen. Ik bezef me dat ik nog en lange weg te gaan heb. Een van de dingen die ik regelmatig doe hier is tafeltennissen met Henk. Het gaat best goed en is ook best leuk om te doen. Misschien dat ik nog eens een tafeltennisvereniging ga zoeken als ik hier uit ben.

Nogmaal bedankt voor jullie reacties en tot snel...

 Ron

2 reacties

ok dan was dat een andere ron.....

Hoe is het dan nu met je.  Hoop dat het al wat beter gaat

groetjes 

 

Sandra 4

08 September 2008 om 17:26

hallo ron,

medved_pohodar.jpg picture by huppel1

vandaag lekker rustig aan, beetje van de zon genieten zolang die schijnt, beetje tafeltennisen..en ja, een paar uur naar huis, doet je wel beseffen hoe moe je eigenlijk bent..dan is het fijn dat je terug kunt en weer wat kunt uitrusten...hoe stom het ook klinkt voor de meeste mensen..je bent al aan het denken wat je gaat doen als je weer thuis bent...goed idee om een tafeltennisclub te zoeken...nog beter is is dat je weer vooruit denkt, voor de toekomst...hoe klein dan ook..volgens mij komt het wel goed met jou..

ik wens je een hele rustige, fijne, zonnige dag...

groetjes clau..

huppel1

09 September 2008 om 09:04

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.