Depressie

Afdeling 51...

3 reacties

Op het moment dat ik dit schrijf zit ik dus in of op afdeling 51. Het gaat redelijk met me. De Cymbalta werkt m.i. nog steeds niet dus qua stemming gaat het nog niet geweldig. Het is wel redelijk rustig in mijn hoofd dus dat is wel weer een plus puntje.

Gisteren had ik een hele goede dag omdat ouders, schoonouder en vrouw op visite kwamen. Daarnaast ben ik van een 2- naar een 1 persoonskamer verhuisd. En 's avonds kreeg ik een aanbieding om mee te werken aan diagnostiek. Dat houd in dat mijn verblijf wat verlengd wordt maar dat men in die tijd een diagnose probeerd te stellen. Hier ben ik wel blij mee omdat ik wel wil weten waar die depressies vandaan komen. Ik weet nu dat ik al heel lang met depressieve klachten rondloop maar deze heb ik altijd verborgen.

Daarnaast krijg ikmogelijk de gelegenheid om het weekend gedeeltelijk thuis door te brengen. Dat was eigenlijk het kroontje op de dag van gisteren.

  

3 reacties

Zou het jou lukken om je te concentreren op het goede gevoel dat je gister had, toen je familie bij je was? Misschien juist op een moment als nu, nu het even rustig is in je hoofd, dat je kunt denken aan wat een goede dag je gister had.

Een gouden zon, kun je dat voor je zien, een grote gouden zon, met allemaal warmtestraaltjes die jou verwarmt.

En vertrouwen voelen, gister zei ik het ook tegen je...ik zeg het weer, waarom weet ik niet, ik denk dat het belangrijk is, niet bang zijn en vertrouwen voelen.

Groeten Quinn.

C. Jansens

04 September 2008 om 14:11

 

Hallo Ron, ik heb je verhaal gelezen, wat een toestand, heb je stemmen in je hoofd die je bevelen geven?

Ik wens je veel sterkte toe en de groeten van de vuurtoren

Spreuken en gedichten

04 September 2008 om 20:38

Goeiemorgen,

Groet Quinn.

C. Jansens

05 September 2008 om 09:25

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.