Robin Mangold

Welkom bij Robin's dagboek

22 Maart 2005

0 reacties
Lieve Robin,

Vandaag ben je precies 15 maanden! Wat ben je inmiddels toch een grote jongen.
Hoewel ik me al maanden voorgenomen had om een dagboek over je bij te houden, is er niet eerder van gekomen, omdat ik niet goed wist wat te schrijven. Maar we gaan het nu toch proberen.
Je bent in elk geval een heerlijk kereltje. Niet alleen om te zien, k om mee samen te leven. Je wordt 's ochtends wakker, gaat mee naar de stad of om boodschappen, daarna is het lunchtijd en doe je een middagdutje. Na je dutje speel je wat, je eet met ons mee (je lust lles) en zo tussen 7 en 8 uur ga je weer zonder problemen slapen. In de tijd dat je wakker bent, ben je voor ons een grote hulp. Sinds een paar dagen vind je het geweldig om mee op te ruimen. Zo pakte je laatst het laatste schuimpje uit de verpakking en liep je vervolgens naar de keuken om de verpakking weg te gooien. Zowel papa als mama wisten niet wat ze meemaakten. Ook helpen met de boodschappen opruimen vind je geweldig. Je brengt alles met de grootste zorg naar de keuken en legt het daar op tafel. Daarna bergen we ze samen op in de kast, koelkast en diepvries. Vooral de koelkast vind je geweldig omdat daar je toetjes liggen.
Je eet heel graag. Vooral kaas en worst in de winkel vind je heerlijk. Frietjes eet je nog niet voldoende mee, maar pasta, lasagne, noodles, rijst, hollandse kost en puree gaat er allemaal in. Voor ons als ouders is dat heerlijk, vooral na de eetproblemen met 5 maanden door het doorkomen van tandjes.
Op het moment komen er kiezen door, waardoor je dun en zurig poept. Je billen zijn rood en kapot, ondanks de zalf. We hopen dus dat het snel weer wat beter gaat.

Morgen meer...

Liefs, Mama

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.