Wijari

Ik hou van jou

Trui gebreid door Mam

4 reacties

Een arm om haar heen wens ik onze lieve dochter toe in deze kille wereld. Ja er word voor haar gezorgd maar wij haar ouders maken ons zorgen over de zorg.Heel veel komt op het bordje van haar broer schoonzus en ons zelf. Het word stukken minder echt waar. Haar niet begrijpen of geen moeite doen om haar te begrijpen. Sommige begeleiders denken voor haar, doen niet wat gedaan moet worden, zijn op het brutale af. Maar er zijn ook hele lieve meedenkers bij.Vrouwen die alles uit de kast halen om hen goed te laten funcioneren in de maatschappij.

4 reacties

Ik kan julie zorgen begrijpen Jannie. Want jullie nemen zelf de verantwoordelijkheid om jullie dochter later in goede handen te geven. Meer kun je dan niet doen. Maar die andere zorg, alles wat ook belangrijk is voor haar omdat het haar dagelijkse leven in de groep en de omgang met anderen een essentieel onderdeel van haar leven is, daarbij ben je afhankelijk van deze maatschappij. Veel sterkte voor jullie allemaal, en je weet gelukkig ook dat je jouw zorgen bij God kunt brengen. Groeten hoor !

 

Jopie Meerman

31 July 2017 om 19:51

Spijtig dat niet alle begeleiders uit hetzelfde hout zijn gesneden als de lieve, meedenkende verzorgers. Houd je vooral vast aan die laatsten. TOOS

Toos van Holstein

01 August 2017 om 11:51

Ja, ik heb al van meer mensen gehoord dat de zorg zo achteruit gaat...

Heel veel sterkte gewenst, Jannie en hopelijk verandert het gauw.

Tuinfluiter

01 August 2017 om 20:43

Vrouwen maar ook heel veel mannen die supergoed werk doen in deze sector. 

GinaHeynze

02 August 2017 om 10:33

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.