Wijari

Ik hou van jou

Zaterdag

3 reacties
Zaterdag

Vanmorgen naar Goes met ons drietjes.Om half elf was afgesproken voor het Lunchcafe Stadhuis. Wij stonden er al even voor de leiding kwam, toen was het commentaar van de dames en heren dichters.Jullie zijn te laat, wij moeten toch ook op tijd komen.Recht voor zijn raap zeggen wij dan. In het lunchcafe zijn er gedichten voor gelezen, de luisteraars mochten hun reactie geven op de gedichten.Er waren akelige reacties maar de positieve hadden de overhand.

Pa en Ma waren ondertussen naar Nummer Negen gelopen en daar gewacht tot Rik,Leo Jan,Moniek,Lea.En Phia en Atie moet ik niet vergeten, twee hele goede begeleidsters.

De vijfde en zesde klas van de lagere school, met twee klassen in één lokaal.Mijn klas, als hoofd van de school Meester Muis.Wat mij nu opvalt de meisjes zijn in de minderheid

3 reacties

Gewoon goed dat de leiding er op aangeproken werd. Het is gewoon belangrijk om op tijd te komen. Ik vind het heel jammer dat er dan toch mensen zijn die een negatieve reactie geven. het is al zo knap dat ze dit doen. Als de dichters maar genoten hebben.

paled

31 January 2015 om 21:06

Leuk, die oude foto's!

Tuinfluiter

01 February 2015 om 12:51

Wat een mooie foto. ik zie jou ook. Je zit er "knus"bij.

 

buitenkans

01 February 2015 om 13:29

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.