Wijari

Ik hou van jou

Beetje

4 reacties
Beetje

 

Morgen word het vonnis geveld, einde bedrijf, al hopen wij nog op een andere afloop.HOOP OP.

Onze dochter is ook een slimmerd, om een bepaalde tijd heeft men huiskamer gesprekken.Wij krijgen die gesprekken van haar te lezen, wat zie ik daar geschreven staan, bij brand iedereen op zijn eigen appartement blijven.Nou lijkt ons dit niet goed (wij Mariska ook) hebben een middag les gehad van een politie en een branweerman.Een schoollokaal werd vol gespoten met mist zal ik maar zeggen.) Eerst hadden wij het lokaal verkend dus je wist waar alles stond.)Nu naar buiten gaan en op de plaats die wij aangegeven hebben gaan staan.

Mariska heeft vanavond weer aangegeven dat ze nog een keer deze les wil samen met haar medebewoners, want je moet niet op je appartement blijven maar naar buiten gaan, de lift zeker niet gebruiken.

 

4 reacties

Wat raar......maar gelukkig dat Mariska het er niet bij laat zitten. Liefs Wilda

Zeeuwse dame

22 January 2015 om 09:42

Toen ik nog op een school werkte, kreeg mijn klas ook les van de brandweermannen en die vertelden altijd tegen de kinderen dat ze zo snel mogelijk naar buiten moesten gaan en zich dan op een afgesproken plek moesten verzamelen. En ik moest ze dan tellen. Gelukkig was het nooit nodig...

Tuinfluiter

22 January 2015 om 11:20

Dit op de kamer blijven zie ik ook even niet voor me. Vreemd.

Dat werk, ik duim mee hoor.

buitenkans

22 January 2015 om 14:28

Nee Jannie dit begrijp ik ook niet. Maar goed van Mariska dat ze die les nog eens wil. Ik denk dat de leiding meer leert dan zijzelf. Hopelijk is het toch geen bedrijfsluiting geworden.

paled

22 January 2015 om 20:40

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.