Wijari

Ik hou van jou

Buiten

4 reacties

Vandaag een frisse neus gehaald samen met Mariska. Nog wat boodschappen gehaald, morgen de weekelijkse.Pap en Mariska zijn naar haar appartement gegaan om papier uit te zoeken en op te ruimen.Het ene wil Mariska met haar ma doen en dit papier werk met alleen Pa.

Onze andere kinderen komen s`avonds naar ons toe.Vuurwerk steken wij niet af, al jaren niet meer.Genoeg afgestoken toen ik nog bij mijn ouders woonde.Mijn vader had een bedrijf van riet biezen en griendhout, in het najaar en winter vlogen er zwermen spreeuwen over en die had mijn vader liever niet in het riet, dan werden wij mijn broers en ik op stap gestuurd met rotjes.Wij mochten die laten ontploffen om de spreeuwen te verjagen.Toen vond ik het eigenlijk al gevaarlijk.Bij mijn broer onplofte er eens een paar in zijn broekzak, het liep goed af alleen een beetje geschroeid vel.

 

 

4 reacties

Wij gaan morgen naar Carrefour kijken of er nog wat lekkere dingen zijn. Wij vieren oudjaar met z'n tweetjes Sebastian is erg druk met deze dagen. Vrijdag heeft hij een uitvaart. Wij maken het gezellig met elkaar ook goed. En vuurwerk nee hier ook niet.

paled

30 December 2014 om 20:29

Misschien is rotjes moeten afsteken als klusje heel anders dan dat verveelde en nu stiekem afsteken van tegenwoordig.

izerinalin

30 December 2014 om 20:56

Wat een bijzondere ervaring Jannie, dit kan ook niet iedereen vertellen, rotjes afsteken om de spreeuwen te verjagen.

Oudjaar is bij ons ook een rustige dag. In de namiddag gaan we naar de kinderen tot een uur of zeven. 

 

buitenkans

30 December 2014 om 21:13

@ Ja Jannie Carrefour in België. Dat is in Burcht vlakbij Zwijndrecht en Antwerpen. Voor ons is dat best dichtbij en een enorm aanbod ze hebben daar echt van alles niet alleen etenswaren maar ook electronica en alles voor het huishouden. Om te eten is er een enorm assortiment en heel veel vers. Ook nog een groot restaurant waar je iets kunt eten of drinken. Leuk dat jouw jongste zus nog in Sint Niklaas gewoond heeft. Daar gaan wij nogal eens naar Shopping center waasland. Dat is ook heel groot.

paled

31 December 2014 om 09:49

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.