Wijari

Ik hou van jou

Voegen

3 reacties

Vanmorgen dachten wij een fiets te kopen niet in Zierikzee maar op een mooi Bevelands dorpje.Wij waren er alletwee nog nooit geweest, nieuwbouw en mooie oude dorpsstraatjes.De kerk stond in de steigers. Komen wij bij de winkel werkplaats aan hangt er een bordje voor het raam dinsdag gesloten. Daar leer je van de volgende keer maar eerst informeren wanneer de winkel open is.

Mariska belde naar pappa ik ben niet in orde, hees dat hoorde pap wel, beetje misselijk.Ja hoor Mariska je mag van ons wel eten en drink maar warme thee met honig.

En nu laten wij het aan de leiding over of ze morgen naar Goes gaat. Hoe gaan ze met Mariska om, als het Mariska niet zint zegt ze gewoon ik blijf morgen thuis want ik ben ziek. 

Praat de leiding met haar over waarom ben ik niet in orde, of dwingend van en je moet morgen gaan werken.Aandacht voor wat er echt aan de hand is, of nee ze kan niet hier blijven.

3 reacties

Haha Jannie zo trokken wij vorige vrijdag naar België en wij haden er geen erg in dat het daar zondag was. Dus wij gingen ook voor niks. Wat goed dat Mariska gewoon durft zeggen ik ga niet want ik voel me niet goed. Maar hopen dat ze dan aandacht besteden aan het hoe en waarom.

paled

19 August 2014 om 17:04

Goed zo die Mariska. Het is afwachten dus.

Jannie de arts bedoelt, dat je niet kunt zien dat dit oog geopereerd is. Waarom ik niet kan zien, dat begrijpt ze niet. 

Jammer he van de winkel.

buitenkans

19 August 2014 om 18:14

Hopelijk is Mariska weer snel opgeknapt. En wat jammer nou, dat die fietsenwinkel gesloten was... Op dinsdag nog wel...

Tuinfluiter

19 August 2014 om 19:48

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.