Wijari

Ik hou van jou

Dinsdag

4 reacties
Dinsdag

Voordat M. naar haar werk gaat brengt zei vandaag eerst haar fiets naar de winkel, haar fiets krijgt de eerste service beurt.Kijk dat regelt M. zelf, vader praat dan met haar dat begrijpt ze best.Gistermiddag was M. laat thuis onderweg was er een ongeluk gebeurd daarom heeft de bus in een file gestaan.Maar wat makkelijk dat M. een mobiel bij zicht heeft ze is dan altijd te bereiken.Je moet niet ongerust zijn hoor zegt ze dan.

Het lijkt nu mijn man meer thuis is alsof het altijd vakantie is

 

De jongeman op deze foto vertelde ons in het Engels dat wij over 20 minuten weer door de tunnel mochten.Zijn vraag aan ons was waar komen jullie vandaan enz.Het is ons weer opgevallen hoe goed de Noren Engels spreken zelfs kleine kinderen al. 

 

4 reacties

Goed he van Mariska

Lief wat jij zegt over je man die nu thuis is.

het is ook zo.

springen in onbekend water mag je nooit doen natuurlijk

 

buitenkans

08 July 2014 om 15:25

Wat 'n vriendelijke man daar aan die tunnel!

Het vrouwtje van de platbuiklibel is geel, dus misschien heb jij zijn vrouw wel gezien.
Fijn dat Mariska dit soort klusjes zelf opknapt. En ik neem aan dat de winkel daar goed op inspeelt. Dat is immers het gemak van het wonen in een kleinere gemeente. Of heb ik dat fout ?

Jopie Meerman

08 July 2014 om 16:06

Wat fijn dat Mariska zo zelfstandig is dat is voor jullie ook een geruststelling. Die man op de foto ziet er echt heel vriendelijk uit. Geweldig dat er al zoveel engels gesproken wordt in Noorwegen dat is toch wel heel gemakkelijk.

paled

08 July 2014 om 20:05

Een leuke vakantiefoto zeg! En ja, Mariska is best zelfstandig hoor, met haar mobiel en de zorg voor haar fiets. Daar kunnen sommigen nog heel wat van leren...

Tuinfluiter

08 July 2014 om 20:28

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.