Wijari

Ik hou van jou

Wat zal ik schrijven

3 reacties
Wat zal ik schrijven

Heel de dag druk bezig geweest,maar nu voor positieve dingen.Morgen naar mijn zus en zwager het weekend over ieder in zijn eigen caravan.Bij praten,deze week is de laatste tante uit onze familie overleden 94 jaar is ze geworden.Zei was zo als je dit toen noemde baker, (kraamverzorgster) toen ik geboren ben heeft ze mijn moeder geholpen. Laat getrouwd met de jongste broer van mijn vader.Een apart verhaal eigenlijk best droevig vind ik. Maar een lieverd was het wel, ze zorgde heel goed voor moeder en kind.Op haar begrafenis waren er veel neven en nichten, zelf kregen ze geen kinderen.

Mooie foto vind ik zelf van veel familie van ons, mijn vader en moeder broertjes en zus en ik zelf staan erop,Zelf zit ik op schoot bij de tante waarnaar ik genoemd ben.

Deze foto is genomen niet zo lang na de tweede wereld oorlog.

3 reacties

Echt een hele mooie foto.

ik hoop een gezellig weekend voor jullie.

buitenkans

24 May 2014 om 07:02

Een mooi weekend vor jullie Jannie. En dat bijpraten over familieleden, het levert goede herinneringen op. 94 Jaar, dan valt er veel te vertellen. maar zelf zal ze vanuit haar werk, ook verhalen hebben gehad. 
Het Meertens instituut had indertijd gesprekken met mensen over hun beroepen, daarbij was de baker een geliefd onderwerp. Ze beleefden veel.
Groeten.

Jopie Meerman

24 May 2014 om 07:44

Wat een prachtige familiefoto is dat, zeg...

Een goed weekend gewenst, Jannie!

Tuinfluiter

24 May 2014 om 20:06

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.