Wijari

Ik hou van jou

Stijf pootje

3 reacties
Stijf pootje

Foto gemaakt in het klokmuseum in Limburg.

Mariska houd haar been stijf deze week.Ik ga niet werken voor ik beter ben zegt ze.Mijn maag doet raar het lijkt wel of mijn maag rond draait.En Iris heeft gezegd dat ik niet mag komen werken voor ik beter ben.Goed zo meisje laat je tanden maar zien, en nee ze is echt niet in orde.Maar eens bloed prikken de vorige keer was Mariska haar HB ook te laag. Ook het lange wachten op de uitkomst van haar werken op een atelier heeft er geen goed aan gedaan.

Als moeder haar dan zo ziet dan word ze ongerust, dat begrijpen moeders wel denk ik. Vanmorgen belde eerst de begeleiding en toen Mariska, moeder praat dan lang met haar en zegt kom maar naar ons, nee maar als Jansje (niet haar echte naam)dat ziet was haar antwoord dan mag ik niet.Maar Mariska kwam toch, met papa en mama gepraat, lekker thee gedronken i.p.v. koffie M.

Dat heb je als de communicatie niet goed verloopt,(en ze ook niet weten hoe alles af gaat lopen,) tussen wonen en werken.

Onze zwager is op controle gegaan deze week, het gaat nog helemaal niet met hem.Er is nog niets oké bij hem, en in juli terug komen.

 

3 reacties

Ja Jannie dat snap ik zeker.

het is ook een ongelukkige onduidelijke situatie op het moment he.

lekker hoor even bij je moeder....

buitenkans

02 May 2014 om 13:20

Natuurlijk ben je ongerust als je dochter zich niet goed voelt. Zou ik ook zijn, hoor Jannie. Heel goed dat ze nu lekker bij jullie was om een beetje bij te komen.

En ook naar voor je zwager, dat hij zich nog steeds niet beter voelt. Hopelijk knapt hij de komende tijd een beetje op.

Tuinfluiter

02 May 2014 om 20:00

Onzekerheid is voor niemand goed Jannie dat vreet aan je. Geweldig dat Mariska toch naar jullie gekomen is en dat ze zich niet laat weerhouden. Betuttelen noem ik dat. Goed dat ze zoveel zelfstandigheid heeft. Heel veel beterschapwensen voor jullie zwager.

paled

03 May 2014 om 13:10

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.