Wijari

Ik hou van jou

Mooie herinnering voor mij aan ?

4 reacties

Voor de jaren zestig, wij logeerde bij mijn tante in Rotterdam, drie nichtjes.Daar hoorde wij deze schlager,ik was verliefd op.... En pannenkoeken bakken, wij mochten proberen of wij de pannenkoeken omhoog konden gooien en zo weer opvangen.Nou dat lukte niet zo, tante lachen.Wij vonden haar een lieverd.

4 reacties

Leuke tante lijkt me ja.

Natuurlijk was ze een lieverd

buitenkans

15 March 2014 om 18:56

Mooie herinneringen, Jannie. Koester ze!

Tuinfluiter

15 March 2014 om 19:30

De tijd dat Freddy zijn grote hit had met Heimweh we hebben het allemaal meegemaakt Jannie. De jeugd van nu kent Freddy niet eens.

paled

15 March 2014 om 21:36

Ik wil heer Bubuza bedanken voor het herstel van mijn huwelijk, mijn vrouw heeft een scheiding aangevraagd vanwege mijn ontrouw als man en ik kon niet anders dan dagelijks huilen omdat ik op het punt stond mijn familie te verliezen, ik smeekte mijn vrouw, maar ze zei haar het besluit was genomen. Mijn vriend vertelde me hoe Lord Bubuza zijn huwelijk herstelde met zijn betovering, dus nam ik onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem mijn probleem en zijn antwoord, ik deed precies wat Lord Bubuza me vertelde en ik ben heel erg blij om de wereld te laten weten dat de scheiding is geannuleerd en dat we een gelukkig leven leiden. Lord Bubuza is een god op aarde die problemen oplost met zijn betovering, heb je hulp nodig??? Neem contact met hem op via WhatsApp:: of via e-mail: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

Jantina van Buuren Buuren

15 December 2020 om 22:27

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.