Wijari

Ik hou van jou

Mooi weer

5 reacties
Mooi weer

Heerlijk weer de was hangt aan de droogmolen, en er zijn al wat grote stukken droog, lakens b.v. droog ik niet in de droger ze kreuken zo en dan mag/moet je ze weer strijken, of niet.

Morgen of overmorgen ga ik verder bij onze dochter, opruimen schoonmaken, nee niet schoonmaken net als vroeger is is echt niet meer nodig.Jammer dat M. de noodzaak van opruimen niet inziet maar het is nu eenmaal zo.Hebben wij haar verwend nee echt niet ze moest thuis voor M. ging slapen altijd haar teken/knip dozen vol doen en opruimen, dat deed ze trouw, nu nog als M. thuis is.Ze schilde de aardappels, dekte de tafel,deed de vaat zonderĀ  te proberen er onderuit te komen.

Maar op haar eigen plekje schijnt M. dat niet nodig te vinden, en ja ik ben ook schuldig want ik vind het niet leuk,of ze overziet het niet.

5 reacties

Het is ook moeilijk Jannie. Het lijkt zo niks, als je het kunt. M..let vast liever iets anders....enne mijn dochters kunnen er ook wat van hoor.

buitenkans

03 March 2014 om 15:38

Het ziet er toch keurig uit hoor op de foto.

T E R N E U Z E N A A R

03 March 2014 om 17:11

Wat een leuke kamer op dat plaatje echt gezellig. Misschien komt het omdat het eigen plekje niet als thuis is. Daar was ze het gewoon gewend om dat te doen. En ach, soms kan een beetje rommelig ook gezellig zijn.

paled

03 March 2014 om 18:47

De jonge mensen zien dat gewoon heel anders dan wij. Ik heb ook zo'n slordige nazaat en als ik daar wil gaan opruimen, dan is het: - niet doen hoor, want anders kan ik niks meer vinden!

Tuinfluiter

03 March 2014 om 19:13

Dat laatste zou best kunnen Jannie. Niet iedereen is goed in huishouden.

izerinalin

03 March 2014 om 20:07

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.