Wijari

Ik hou van jou

Nog een

5 reacties
Nog  een

Smakelijk hoor A. en J.

Kijk met veel genoegen terug op een gezellig etentje, en de foto`s.Ga straks sla klaar maken om vanavond te eten.Volgens mijn lieve moeder leek ik op een konijn, nog steeds.Rauwe andijvie, witlof, wel met ingredieenten erdoor geen kale sla.

Het loopt op het ogenblik helemaal niet wat afspraken betreft bij Mariska, niet opschrijven, doorgeven, niet lezen misschien.Probeer me er buiten te houden maar het kriebelt ontzaggelijk.Oenen,geen lezen en schrijven geleerd op school ? Tweede afspraak bij de tandarts is weer fout gegaan.Gewoon niet gezegd dat Mariska er heen moest terwijl M. wel vroeg op was, nee het staat niet in je agenda, nee het staat beneden in de computer, daar staan jullie toch zo op op de computer, daarop moeten jullie elke dag inlezen.

Vanmorgen weer goed gekeurd na een test bij de huisarts. Geen medicijnen meer in te nemen, o` wat ben ik blij.De medicijnen zijn erger als de kwaal, nou nee zonder word ik niet beter.

Gisteren met mijn man mee gegaan naar en WMO vergaderingen.Vragen gesteld dat mocht voor de vergadering inspreken in de microfoon, het antwoord wat ik kreeg nou ja dat was al bekend bij ons.

Mijn man mag geen privé vragen stellen maar mensen op de tribune in het gemeentehuis wel.

Men weet nog steeds niet helemaal wat er met de Dag Centra`s gaat gebeuren wel dat er 25% gekort gaat wordenin 2014 en in 2015 nog meer.D.C. sluiten meerdere gebruikers van het gebouw.Of zoals een dame op een vergadering opperde met vele in een grote ruimte bij elkaar.

5 reacties

Gelukkig ben je van de medicijnen af Jannie. Helaas is het soms nodig. Waar het met de zorg naar toe moet ik weet het niet. Soms denk ik dat de bezuinigingen in de toekomst meer gaan kosten dan ze opleveren. Ik bedoel dat mensen nog meer de vernieling in gaan.

paled

10 December 2013 om 19:09

't Is wat met al die veranderingen in de zorg... Ik kan me heel goed voorstellen dat je de woede omhoog voelt kriebelen!

Tuinfluiter

10 December 2013 om 20:02

Waarom maken de mensen toch afspraken als ze van te voren al weten dat ze die toch niet na kunnen komen? Raadselachtig.

T E R N E U Z E N A A R

11 December 2013 om 21:38

Ik ben ook zo'n konijn. Lekker hè.

Fijn dat het beter met je gaat, niet fijn dat wat mariska en jullie overkomt. het houdt nooit op hè. Gelukkig zijn jullie sterke mensen.

buitenkans

12 December 2013 om 15:43

Wat verdrietig voor u dat u de zorgmedewerkers van uw dochter zo ervaart. Heeft u al eens geprobeerd in gesprek te gaan met het management?

Kluut

12 December 2013 om 19:08

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.