Wijari

Ik hou van jou

Storm

3 reacties

Nee nog steeds ben ik angstig voor abnormale storm net als vandaag.Lang geleden 1953 maar toch.Eén nacht in de bulderend storm op zolder met ons hele gezin, een krakend huis, klotsend water een roeiboot vast aan het dakraam.Zal weer blij zijn als de wind gaat liggen.Zoals mensen zeggen Zeeland in veilig, maar dat werd toen ook gedacht.Wij woonde trouwens niet in Zeeland maar op een Zuid-Hollands eiland, waar ook dijken zijn doorgebroken, onze dijk ook maar gelukkig niet vlak bij ons huis.En ik denk dat er nog iets was waardoor ons huis niet wegspoelde omdat ons huis tegen de dijk aangebouwd was.Maar aan de kant van de dijk hadden wij geen uitgang(deur of raam.) 

Mariska is veilig aangekomen in Goes, ze beld altijd even als ze aangekomen is.Dan hoef je je niet ongerust te maken zei ze pas geleden.

 

3 reacties

Zoiets vergeet je nooit

izerinalin

28 October 2013 om 11:16

Fijn dat Mariska even belde, want je weet toch maar nooit hè... In Amsterdam is een jonge vrouw, die op een bakfiets reed, getroffen door een vallende boom en overleden, hoorde ik op de radio. Afschuwelijk toch...

Tuinfluiter

28 October 2013 om 16:53

Zelfs de waddeneilanden liggen niet meer op hun plaats.

T E R N E U Z E N A A R

28 October 2013 om 17:35

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.