Wijari

Ik hou van jou

4 reacties

Ben een beetje moe...... van het niets doen, de warmte. Onze dochter had vandaag vrij gevraagd goed idee met dit warme weer al is het vandaag een dag (zegt de weerman) koeler.

Mijn man zijn hand functioneert nog niet zoals het zijn moet. Zijn hand rond draaien lukt wel maar de grip is niet goed. Dus valt er wel eens iets naar beneden. Dat vallen is niet erg hoor, maar wij hopen op genezing, en als dit niet zo is zal L. er mee moeten leren leven. Dat zegt hij zelf,

Het is echt heel matig op de weblog van Zeelandnet.Fronsen

4 reacties

Een mooie foto van het schoolmeisje Jannie!

Ja, ik ben ook best moe hoor... van het zitten en niksdoen in die warmte. Wel vervelend dat de hand van je man nog niet helemaal in orde is. Ik wens hem hierbij beterschap toe!

Tuinfluiter

24 July 2013 om 19:17

De warmte maakt je moe, kost veel energie, vind ik ook. Als je niet veel energie hebt, zoals ik, door de reuma, dan merk je dat snel.

ik hoop met jullie, dat de hand van je man, weer voldoende kracht krijgt.

 

buitenkans

24 July 2013 om 19:18

We pakken de elektrische fietsen . Heerlijk een frisse wind te voelen door de haren. Het graan wordt al geel op de landerijen. Prachtige beelden zijn er buiten te zien. Ook over het fietspad langs de Oosterschelde is het koeler dan thuis. We vinden het een genot.
chvaken

24 July 2013 om 21:03

De warmte is echt vermoeiend Jannie. Jammer dat je man zijn hand nog niet goed werkt. Hij  lijkt er nogal nuchter onder te blijven. Wat mij zelf betreft ik zou het erg moeilijk vinden zoiets. Mooie foto !

paled

24 July 2013 om 21:59

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.