Wijari

Ik hou van jou

Zaterdag morgen

3 reacties

Wat een rust in de polder, heerlijk. Meisjes met pony`s liepen net over de camping, een pony was een beetje stout, het meisje kon er eigenlijk geen baas over. Er zijn op verschillende plaatsen rommelmarkten maar wij gaan er niet naar toe, even geen zin in mensen massa's. Straks nog boodschappen doen voor het weekend versproducten en wat lekkers kopen, op de fiets of met de auto omdat onze fietstassen te klein zijn, anders fietsen natuurlijk. Mijn man kan nu weer een  boek lezen en puzzelen. Je word suf van de pijnstillers maar als het een beetje gaat neemt hij minder in .Gisteren weer een sms getuurd naar onze vriendin, haar man belde s` avonds om even zijn ei kwijt te kunnen. Nog langer blijven als verwacht, dat willen de artsen omdat er nog een hiaat geconstateerd is.

 

3 reacties

Wat een pech voor je vriendin, zeg en logisch dat haar man er eens over wilde praten met jullie. Hij is natuurlijk ook heel ongerust over het vervolg...

Ja, heerlijk hoor, die rust in de polder. Ik ben er ook dol op, Jannie. 

Tuinfluiter

08 June 2013 om 19:31

Fijn dat je het zo naar de zin hebt aan de Zeeuwse kust ook leuk dat je reageerde op mijn facebookverzoek! goed weekend beiden!
Riet Luteijn

08 June 2013 om 22:01

Dat is fijn, dat het jullie goed gaat daar, ik vind dit ook een creatief besluit. Liefs van mij, van Ineke.
buitenkans

10 June 2013 om 09:59

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.