Wijari

Ik hou van jou

Op de camping

1 reactie
Op de camping

Wij zijn verhuisd naar een camping, morgen krijgt mijn man de uitslag van de MRI scan. We zitten nu vlak bij het ADRZ het is aan te fietsen, niet dat we dit doen toch altijd nog zes kilometer.

De laatste berichten van onze vriendin waren verontrustend er waren complicaties opgetreden.Maar nu zijn ze menselijker wijs onder controle. De artsen zijn ook in Ierland goed te noemen. Wij bellen, sms'en  en houden zo contact.

Gisteravond een vergadering gehad over de zorg voor Mariska, het word straks nog minder wat het geldelijke betreft. er word nu al gezegd 25% minder dus ook 25% minder zorg. Haar ouders broer, schoonzus, neefje, kerk, de buurvrouw. Mag je vragen om Mariska zorg te geven.

 

Kings Head Ierland

 

 

 

 

 

1 reactie

Het wordt steeds gekker. onze dochter woont in een zorginstelling. daar lopen ze werkelijk de benen onder hun gat vandaan. alle zgn extra is er al vanaf. wanneer je tenminste het wandelen, ontspanning e.d. extra kunt noemen. het zijn ook gewoon levensbehoeften. en dan wordt er vanuit de regering nog net gedaan of je als ouders, broer, zus helemaal niets doet. de uitkering is inmiddels gehalveerd. Ik weet ook niet waar dat naar toe gaat
willena

04 June 2013 om 11:28

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.