Wijari

Ik hou van jou

Goed bericht

2 reacties
Goed bericht

Zo komt Mariska bij ons eten koken, vandaag word dat rauwe witlof dat lust ze graag. En wij gaan ook om haar nieuwe bril al een paar weken geleden uit gezocht, het slijpen van één glas was fout gegaan vandaar dat het lang duurde. Volgens mij gaat het weer veranderen, daar word ik heel blij van.

Cadeautje van Schouwen en Duiveland.

 

 

 

Gisteravond belde onze vriend, gistermiddag is onze vriendin al geopereerd aan haar heup, dat was een meevaller. Ze had gekozen voor een ruggenprik, alles is goed verlopen, onze vriend brengt de caravan nu op een camping dichterbij de stad waar zijn vrouw in het ziekenhuis verpleegd word. Anders moet hij tekens een uur rijden om bij haar op bezoek te gaan.

Ben wel benieuwd of ze in Ierland de zelfde methode toepassen als in ons land, de tweede dag al uit bed en een paar stappen lopen. Dat weet ik zo goed omdat onze zwager ook deze operatie heeft gehad.

2 reacties

Het lijkt me zo anders in een vreemd land in het ziekenhuis.
izerinalin

30 May 2013 om 12:18

De bril van Mariska is klaar, jullie kregen een lekker cadeau van Schouwen Duiveland en de vriendin is alweer geopereerd. Maar liefst drie goede berichten. Houwen zo, Jannie!
Tuinfluiter

30 May 2013 om 19:04

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.