Wijari

Ik hou van jou

Vandaag

2 reacties
Even pauze,dat kan.Vandaag is het op Schouwen-Duiveland biddag, niet dat je er veel van merkt op ons exeiland.In alle kerken? dat weet ik niet,soms alleen een avonddienst of de zondag die komt biddag houden.

 

Mariska belde twee keer vandaag mamma kom je morgen bij mij eten ik heb een lekker toetje gekocht,ach ja en wie kan die verleiding weerstaan.En er is ook nog post voor jullie, van wie dat weet mam wel een beloofde brief van een kennisje.

 

 

Museum Boijmans van Beuningen Rotterdam

2 reacties

Even een reactie op een vorig logje van je, over de 28 dagen afwezig zijn, en anders minder geld ontvangen voor de instelling...Wij hebben hier ook mee te maken, en de cliënten die het weekend naar huis gaan, maakten zich hier ook al druk over. Bij ons is het zo, dat wanneer een cliënt een hele dag geen zorg ontvangen heeft, dus zelfstandig weg is gegaan, tussendoor niet even langs komt om een babbeltje te maken (al is het maar 1 minuutje, dat is voldoende), dan pas gaat deze nieuwe regel in. Wanneer Mariska bijvoorbeeld zaterdagochtend geholpen moet worden (al is het maar met haren kammen, veters strikken, dan geldt die dag niet als afwezig. Idem dito, wanneer ze zondagavond weer terug komt: ergens hulp bij nodig? Geen afwezigheiddag. Wanneer ze anders  tussendoor eventueel even een praatje komt maken, onderbreek je de regel al. Zo houden wij die regel ver van ons bed. Wij hebben dus tegen 1 zelfstandige cliënt al gezegd dat hij gewoon even langs moet komen, maar zijn ouders wonen in de buurt, misschien gaat dat bij jullie niet? Het is een heel verhaal geworden, maar misschien kunnen jullie er wat mee?
gimoli

13 March 2013 om 18:44

En dus gaan jullie lekker bij Mariska eten. Groot gelijk hoor!
Tuinfluiter

13 March 2013 om 19:31

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.