Wijari

Ik hou van jou

Heerlijk thuis

3 reacties
Heerlijk thuis

Met ons drietjes naar IKEA vandaag,een grote spiegel gekocht met Mariska, kan ze zien of haar kleding goed zit en heur haar.Nog een knalrood deurmatje en een rode prullenmand,dat staat leuk bij haar rode bankje.Op de terugweg bij mijn zus koffie gedronken ze hoeft nu geen draagdoek meer om haar nek.Maar de spalk mag voorlopig niet af en elke week mag ze terug komen dan word haar hand pols duim gemasseerd heel voorzichtig.

De pees hebben ze aan elkaar gehecht en die moet eerst aan elkaar groeien.

 

3 reacties

Dat rood bij Mariska daar kan ik mij dan wel in vinden.

Grote spiegel, altijd mooi.

Je zus gaat toch een beetje vooruit hè.

buitenkans

11 March 2013 om 13:00

Hee Jannie, die pees dat spreekt mij erg aan. Bij mij is er een pees af in mijn rechter bovenarm. (Struikelen in verband met evenwicht en me vasthouden aan de deurkruk.) De pijn op dat moment niet te beschrijven. Echo en zo gemaakt en naar de orthopeed. Die heeft mij geadviseerd er niets aan te laten doen. Er zou wel 30% krachtverlies zijn. Maar dat was beter dan een zware opreatie en een heel lange revalidatie. De operatie ook in verband met mijn longen. Maar misschien was je zus jonger. Je kunt bij mij wel duidelijk zien dat de spier äfgezakt" is. Alsof ik heel dikke spierbal heb.
paled

11 March 2013 om 19:23

@ Voor jouw zus is het toch erger Jannie. Ik heb wel last maar niet echt pijn. En ja dat krachtverlies maar er is wel mee te leven. En dat kan je niet met pijn.
paled

11 March 2013 om 20:47

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.