Wijari

Ik hou van jou

Route

3 reacties
Route

Naar de camping gereden om te kijken waar de borden moeten komen,anders verdwalen de CCC ers.Haast iedereen heeft een routeplanner.Wat wij gewend zijn stappen wij niet zo gauw vanaf.En de plaatsen waar wij, de commissie staan is verhard en wij hebben ook grote grasvelden erbij om onze voortenten op te zetten.

Lekker ruim plaatsje

 

Hagel op straat vanmorgen maar op de wegen niet hoor,de fiets en wandel paden waren wel glad, Na het middag eten is mijn man gaan vergaderen,een wandelvergadering door de socialewerkplaats alhier.Ben benieuwd met wat voor info L.nu thuiskomt.De mensen die daar nu werken moeten het bedrijsfleven in.Gewoon bij een bedrijf die hen kan gebruiken.Wij weten dat dit niet mee valt om iemand geplaatst te krijgen.Hij/zij heeft een handicap, ja en wat dan nog.Mijn man heeft in zijn werkplaats een jongeman met het Down Syndroom aan het werk gehad.

3 reacties

Het lijkt me niet gemakkelijk om werkgevers te vinden.
izerinalin

08 February 2013 om 17:52

Nee, helaas staan de werkgevers niet om mensen met een handicap te springen en dat probleem wordt alle toekomstige veranderingen ook steeds groter... Hopelijk komt je man toch met goed nieuws thuis, Jannie.

Mooi plekje voor de caravan!

Tuinfluiter

08 February 2013 om 19:38

Het zou mooi zijn, gewoon samen werken. Zo zou de samenleving er toch uit moeten zien.
buitenkans

09 February 2013 om 12:54

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.