Wijari

Ik hou van jou

5 reacties

De lampen hangen en staan op Mariska haar appartement.Macaroni gekookt met verse groenten en kip erdoor.Mijn zus noemt mij wel eens spottend J.kip.Zelf is ze vies van kip, waarom dat weet ik echt niet.

 

 

Mariska is zes kilo afgevallen, de dieetiste gaf haar een compliment, ook van haar begeleidster.10 dagen thuis geweest, goed opletten wat je eet en wandelen.Niet dat Mariska in die tien dagen zoveel is afgevallen anders zou mam ongerust worden.Mam kwam laatst onder het warm eten bij haar, één schep groenten een soort hamburger en veel krieltjes die gebakken (niet echt gebakken meer opgewarmd)waren maar niet gaar.Mam kan het dan niet laten om te proeven.Niet dat mam zelf een topkok is maar smakelijk koken kan ik wel.De tijd nemen is meestal het probleem voor veel thuiskoks.

5 reacties

Zes kilo is ook best veel. Ik vind koken voor jezelf voor een persoon ook niet altijd  gemakkelijk hoor.
buitenkans

03 January 2013 om 17:58

mmmmmmmmmmmmmmmm dat lus ik ook wel. Een fijne avond. Waar woon deze eend?2011/2012 maar welke maanden zijn deze foto's genomen? Groetjes Conny.
conny laat jullie weten.......

03 January 2013 om 18:14

Wat goed,dat afvallen.
izerinalin

03 January 2013 om 18:22

Wat goed van Mariska dat ze die kilootjes kwijt is. Mijn complimenten aan haar. En is ze in haar nopjes met het nieuwe huis? Vast wel!

  

Riet Luteijn

03 January 2013 om 18:42

Van mij krijgt Mariska óók een compliment hoor! Zes kilo eraf... geweldig toch?
Tuinfluiter

03 January 2013 om 19:56

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.