Wijari

Ik hou van jou

4 reacties

Net M.opgehaald met al haar spulletjes.Tekenspullen, papier een mand vol,potloden ,stiften, cadeautje voor pa en ma.Haar onder en boven/kleding. truien, broeken, rokjes, legging.Twee weken terug kleding met M. gekocht een paarse trui met een grofgebreid rokje en daaronder een legging, dat staat haar heel goed.Moeder dacht dat is niets voor M. maar echt wel.Nu gaat die wijde rok weg, staat zo tuttig, het maakt haar breder als nodig is.Al is het eigenlijk wel een feestrok. Vandaag vieren wij de verjaardag van onze kleinzoon, Oma overleed op zijn verjaardag 25 november, een dag om nooit meer te vergeten vind onze kleinzoon en zo is dat ook.

 

Heel dubbel verdriet en vreugde.

4 reacties

Toch maar gefeliciteerd....

leuk Mariska weer een poosje thuis.

goed weekend JannieJannie 

buitenkans

22 December 2012 om 14:26

Toch slijt dat. Mijn vader werd op mijn verjaardag begraven.Zomaar in een bepaald jaar was dat gewoon een feit en niet meer. Groeten Izerina
izerinalin

22 December 2012 om 15:10

 Bijzonder fijn je dochter een poosje thuis te hebben. Wat krijg je het druk met de Kerst Jannie. succes met de dineetjes hoor en nogmaals fijne dagen!
Riet Luteijn

22 December 2012 om 18:41

Ja Jannie, zo wisselen droeve en blijde gebeurtenissen elkaar af... Gefeliciteerd met de verjaardag van jullie kleinzoon, hoor!
Tuinfluiter

22 December 2012 om 20:29

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.