Wijari

Ik hou van jou

Braakman

4 reacties

Voor ons onbegrijpelijk wat daar gebeurd.Onze club de CCC had daar in 2008 een goed voorjaarskamp.Er stond een hele goede manager aan het hoofd.Nee even goed vertellen. Ons eerste contact was met een andere manager mmmm, toen kwam er een ander, hij haalde echt alles uit de kast, hielp ons met oplossingen aan dragen , en wij hem.Deze manager Jelle kwam uit het bankwezen.Het was dat jaar een laat kamp de koninginnedag viel erin.Mooi weer was het, alleen een naar iets was er die dag ook, een aanslag op de koninklijke familie. De feestvreugde werd gelijk getemperd.Als introductie kregen wij de commissie een vaartocht aangeboden, met een natuurgids van de Braakman, er werd boerengolf gespeeld in het bos, wij reden in oldtimers door Zeeuws-Vlaanderen. Wat een mooi stukje Nederland, nog een autenthiek stuk,geen rechte polders e.d. slingerende wegetjes prachtig.Ergens las ik dat de Braakman ook onder water moet,en dan gaat al dat vuile water van de Westerschelde er overheen, dan ben je echt goed bezig.

 

 

4 reacties

Ik vind ook zo erg voor de mensen die daar permanent wonen, die hebben nu geen huis meer. Hier vindt ook iedereen het ongelooflijk Jannie.
buitenkans

12 November 2012 om 13:33

Het is ook krom. Maar is niet bijna alle politiek dat? Groeten Izerina
izerinalin

12 November 2012 om 15:10

Gaat de Braakman verdwijnen? Daar heb ik nog niets over gehoord en gelezen... maar als het zo is, dat is het dieptriest, want inderdaad, het is daar prachtig.
Tuinfluiter

12 November 2012 om 17:03

 Jannie ik lees nergens dat de Braakman onder water gezet wordt. Wel dat de eigenaaar failliet is. op Omroep Zeeland is een nieuwsflits te zien van 15.50 dat  gasten zouden mogen blijven...mensen zijn ook naar de snelrechter gestapt...
Riet Luteijn

12 November 2012 om 17:35

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.