Wijari

Ik hou van jou

4 reacties
Gisteren naar Bad-Bentheim met de bus, vandaag naar Coevorden met de boot.Er waren twee gidsen aan boord,twee vrouwen die heel goed waren, later in Coevorden zelf hadden wij een mannelijke gids,de roerganger van de boot allemaal vrijwilligers.Drenthen zijn gezellige mensen,de lunch in Coevorden gebruik twee keer koffie aan boord met cake.Vandaag word mijn zus 76 jaar vanavond gaan wij bij hen een glaasje wijn drinken,ze zijn ook hier op de camping.De regen valt hier erg mee een paar kleine spatjes,het is wel fris buiten, nu hebben wij de kachel aan.Slapen gaat hier prima,heel stil vinden sommige en donker s`nachts.Prima hoor wat ons betreft.Van onze zoon hoorde wij dat de inrit en het tuinpad al klaar zijn bestraat.

4 reacties

Gefeliciteerd met je zus. Is er ook water in Coevorden waar je op kunt varen? Verbaasd

T E R N E U Z E N A A R

20 September 2012 om 18:47

Nou hier de hele dag droog met een zonnetje en Drenthe daar hebben wij vrienden wonen en wel in Eeserveen. Jammer dat de afstand te groot is om er even heen te gaan want met Nellie is dat eigenlijk niet te doen.

groetjes, Chris 

cverkaart

20 September 2012 om 19:04

Heerlijk he,die stilte en donker. Dan is er zo'n prachtige sterrenhemel te zien. Groeten Izerina
izerinalin

20 September 2012 om 21:06

 gefeliciteerd met je zus. Jullie hebt nog een heel leuke late vakantie! En wat een leuke dingen doen jullie! En dan als je terug bent een prachtige tuin dat dubbel genieten!
Riet Luteijn

20 September 2012 om 22:56

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.