Wijari

Ik hou van jou

Ben een beetje moe

8 reacties

Beetje maar hoor, nou ja wel te begrijpen ook ,na alle verdrietigheden die we de laatste tijd mee maakte.Geef me er nu maar even aan over,om dan later weer aan te pakken.Moet nog een lijst met vragen beantwoorden, even wachten maar met dit werk.En als ze niet kunnen wachten lossen ze het zelf maar op.

Mariska ging niet zingend naar huis, geen zin om weer te gaan werken,en/of er zit iets te broeien, komt er wel uit bij haar.De vakantie was leuk vertelde ze, ik heb mijn bedenkingen.Gelukkig was Simone er samen sterk.En straks begin 2013 verhuizen naar een ander appartement weer met 18 personen.

 

Moeder vind dat hun veel afgenomen word wat zelfstandigheid betreft,moeder  reageerd wel in de vergaderingen, maar er zijn maar twee moeders die hun mond open doen.Er kan geen vaatwasser geplaatst worden, er word een tweepits inductieplaat gekocht,Mariska heeft er één met vier, kan niet vanwege de electra.Mariska heeft  een vaatwasser een wasmachine en een droger +magnetron. hupsake op de schroothoop.Nou echt niet hoor, wat denken ze wel.

Bij de vergaderingen zit ook een licht verstandelijk gehandicapte dame, weet je wat ze zei, ik begrijp niet wat jullie vertellen.Ja en ze mogen een verhuiscursus gaan volgen.HoeraHuilenOnschuldig

8 reacties

Het belangrijkste Jannie dat is, dat je niet ziek wordt. Inderdaad er is veel gebeurd in korte tijd. Zprgen dat je uitrust. Dan kijken naar de andere zorgen die aandacht vragen. Pas op jezelf lief.
buitenkans

16 July 2012 om 14:47

goede middag. Als ze dat gewent is , mogen ze het haar niet afpakken vind ik, maar wie ben ik. Nee, somige kunnen het regelen zeggen ze, maar of dat zo is oooooo neeeeeeee. Sterkte er mee. Groetjes Conny.
                                                           \"Schreeuwen\"
conny laat jullie weten.......

16 July 2012 om 15:07

Dat wordt nog een zorgelijke tijd.
izerinalin

16 July 2012 om 15:30

vervelend al die veranderingen,houd je goed!
Onbekend

16 July 2012 om 15:44

 Mag je niet een extra electra aansluitkastje bij laten plaatsen in de meter kast Jannie? Het kost jullie wat (moet je meestal laten doen) maar dan kan ze alles toch gebruiken!

 je moeder instinct zegt dat ze het mogenlijk toch niet zo fijn heeft gehad... mischien had ze beetje heimwee en ook het weer he. Net wat ineke zegt pas goed op jezelf!

Riet Luteijn

16 July 2012 om 16:53

Nou Jannie als je een beetje tussen de regels kunt lezen is het gewoon triestig wat er gebeurd. Geen wonder dat je jezelf een beetje moe voelt.
paled

16 July 2012 om 17:01

Nou, dat is nogal wat, Jannie... Als het om mijn dochter ging, zat ik ook op de barricaden, hoor en ik kan ook goed begrijpen dat je van zoiets moe wordt...
Tuinfluiter

16 July 2012 om 17:19

Ik hoop dat e.e.a spoedig wordt opgelost voor jullie. Sterkte er mee.
T E R N E U Z E N A A R

17 July 2012 om 12:37

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.