Wijari

Ik hou van jou

Haast klaar

5 reacties
Haast klaar

Even kopieren, even een paar boodschappen, even het huis bewerken.En zo was de morgen om.Mijn oudste zus belde,iets vragen over morgen, gelijk aan haar gevraagd of zei haar gedichten bundels mee wil brengen.

De mannen gaan morgen bij /met Mariska eten, verrassing voor haar en voor haar lievelings oom.Gisteren belde Mariska ma ik weet in welk appartement ik kom te wonen nummer 54, op de tweede etage, gelijk naar haar toe natuurlijk. Heeft Mariska een plattegrond gekregen, alleen van haar appartement, niet of het de voor of achterkant is.Naast haar in het grote huis hadden ze ook geen plattegrond.Oef wat zijn wij toch slim soms.Nu ga ik vanmiddag op kantoor kijken waar M.komt te wonen.Kunnen ondertussen nog wat vragen beantwoord worden, hoop ik.Als je een andere kleur marmoleum wil b.v. 250 euro  meer kosten.Haar vierpitsinductiekookplaat kan niet mee haar vaatwasser ook niet.Kijk dan word moeder een beetje kriebelig.Telefoon en t.v kabel zoveel, dat lijkt ons nogal prijzig en M.heeft al een telefoon, mobiel.

Gisteravond heftig gerepeteerd, tenoren die vals zongen,daar zitten de sopranen voor, au aan onze oren.Wij hebben één clown bij de zangers, dus er word ook wel gelachen,Hij zingt dan tenor en dan bas, knap hoor, twee partijen onthouden.En ja hoor gisteravond zongen wij onderstaande liederen.

5 reacties

o wat zijn dat weer veel tegenvallers voor jou en Mariska... en die dingen zitten dan ook niet in gebouwd waarschijnlijk zoals dat in Amerika veel is, electra bij het huis dat je huurt.
Riet Luteijn

02 May 2012 om 12:21

Komen er nu extra kosten?
izerinalin

02 May 2012 om 13:03

Dat zijn flinke tegenvallers voor Mariska en jullie, hoor.

Gezellig, dat zingen!

Tuinfluiter

02 May 2012 om 13:27

En dat je daar dan weer achteraan moet hè...vervelend. Ik hoop maar dat Mariska een woning krijgt, die haar bevalt, de plek dan bedoel ik.

ik vind het fijn dat je geniet van het zingen, goed voor je..

buitenkans

02 May 2012 om 14:22

Het lied van hieronder heb ik weer opgeslagen Jannie. Je plaatst echt mooie dingen Bedankt ! Ik hoop dat je nog het een en ander hebt kunnen regelen voor M.
paled

02 May 2012 om 18:42

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.