Wijari

Ik hou van jou

Na Pasen

2 reacties

Vanmorgen allerlei huishoudelijk werk gedaan.Mariska is weer naar haar stekkie, met genoegen hoor,de begeleiding was er nog niet dat vind ze minder.Dan bromt ze van o ze is er nog niet, kan ook niet want wij schrijven niet in haar agenda wanneer Mariska precies terug komt.

 

Vanmiddag bij schoonzus op bezoek geweest.Er waren al twee dames bij haar op bezoek, één vertrok gelijk de ander bleef zitten.Wij vragen (en zei ook) hoe lang nog.Eind april is zei een jaar ernstig ziek.Ze geniet echt van het bezoek, helemaal van mijn man dat is haar steun en toeverlaat.Paasmorgen heeft ons koor gezongen in het verpleeghuis, schoonzus zat vooraan.Zelf heeft ze heel veel jaren in een koor gezongen, sopraan en denk maar dat ze haar partij goed instudeerde.Op oudere leeftijd leerde zei ook nog piano spelen, gewoon voor haar plezier. 

2 reacties

@ klopt Jannie aan de Gentse poort staat een ander monument van de vos. Dat is eigenlijk het echte dit aan de markt is er later gekomen.
paled

10 April 2012 om 22:18

Een leuke foto, Jannie!

Fijn zeg, dat schoonzus er ook bij kon zijn op Paasmorgen. Alweer een jaar ziek... wat vliegt de tijd toch... voor ons dan.

Tuinfluiter

11 April 2012 om 14:19

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.