Wijari

Ik hou van jou

Nou nou ?

4 reacties

Gistermiddag kwam Mariska pas om halfzes thuis,voor zes uur moest ze vertellen in welk appartement ze wilde gaan wonen.Veel te weinig tijd.Drie zocht Mariska eruit twee op de tweede verdieping en één beneden.De keuze word nog bekeken door een gedragsdeskundige, omdat sommige bewoners beter niet naast elkaar kunnen wonen.Dus Mariska zal gewoon af moeten wachten.Eén heeft ze als eerste keuze gezet.

De verjaardag was gezellig en druk, maar er was genoeg tijd om met elkaar te praten.Oma had kiekjes bij haar van de tweeling een ééneiige, trotse oma en opa.

 

Mariska komt morgen naar huis tot na Pasen, op de fiets want als het goed weer is kunnen wij fietsen.M. is weer een kilo afgevallen, vanmorgen was moeder (deze keer)met haar naar de dieetiste,volgende keer haar begeleidster weer.In het geheel is er nu acht en een halve kilo af.Wij hebben haar geprezen met ons tweetjes.

Een goede tip als je af wil of moet vallen niet snoepen, gezond eten en bewegen, geen crach dieet, dat is er zo weer bij jojo effect.

4 reacties

Fijn weekend met z'n drietjes. Groeten Izerina
izerinalin

05 April 2012 om 14:13

Het is heel knap van M..zeg het tegen haar. Het is reuze moeilijk niet snoepen..zeggen is gemakkelijker, maar doen.....
buitenkans

05 April 2012 om 15:20

Allereerst nog felicitaties voor Leen. En dan nog complimenten voor Mariska, goed hoor !
Spannend, die nieuwe woning. En niet alleen voor Mariska denk ik... 
Jopie Meerman

05 April 2012 om 16:02

Heel knap van mariska ik vind het zo moeilijk niet te snoepen na de pasen ga ik het weer proberen ,fijne dagen samen met Mariska groetjes corrie
v.d.waal

05 April 2012 om 16:50

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.