Wijari

Ik hou van jou

Even een berichtje

2 reacties
Even een berichtje

Schoonzus belde naar ons als je komt wil je dan twee manderijntjes mee brengen.Maar wij mogen nog niet komen, dus even geduld, maar als wij weer mogen komen nemen wij mandarijntjes mee.

Gisteravond een goed gesprek gehad gezamelijk met andere ouders (broers,zussen)en leiding.Niet allemaal deden ze hun woordje, maar het geeft mij wel een goed gevoel over wat er besproken is.Drie personen waren het meest aan het woord.Als je voor je kind (broer zus) wat wil bereiken en mee wil denken is dat ook fijn voor de begeleiding.

Mariska is er al mee bezig, kijk eens wat een mooie kast mam.Mariska gaat ook regelmatig bij het te bouwen appartementscomplex kijken en foto's maken.

Mam zit in de adviescommissie samen met andere ouders en a.s. bewoners.

2 reacties

Heel mooi Jannie dat je aan de bespreking een goed gevoel overgehouden hebt. Jammer dat niet iedereen even goed zijn woordje kan doen, Maar dan moeten mensen die beter van de tongriem zijn het heft maar in handen nemen.
paled

07 February 2012 om 19:02

Het  enthousiasme van Mariska is zó leuk. Dat moet jullie ook een goed gevoel geven. Ja..ergens graag wonen, is heel belangrijk, toch?

Ik hoop dat de manderijnen snel gebracht kunnen worden.

buitenkans

08 February 2012 om 13:34

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.