Wijari

Ik hou van jou

Koud en zonnig

4 reacties

Het lijkt buiten wel zomer, tenminste zoals de zon schijnt.Het is toch echt van brrr.Boodschappen gehaald met ons tweetjes, even langs bij Mariska om de vuile was.Haar kachel temperatuur hoger gezet, stond op 18 graden dat vinden wij te kil,zeker als je veel zit.Vandaag hoefde wij geen eten te koken, vanavond gaat Mariska naar een karaoke,maar eerst samen eten.Komt dit mooi uit, voel me vandaag toch al niet zo happy, pak toch maar een pijnstiller.Met het afstappen van de trap mijn grote teen gekneusd, zo circa 14 dagen geleden.Dat is natuurlijk omdat je weer veel te snel naar beneden wil,s.....d.

Beneden slapen bevalt heel goed, alles bij de hand, en rustig, boven hoorde wij meer auto`s rijden.Eigenlijk zijn wij nu ingesloten door huizen, in de verte, dat houd het geluid tegen.Zeker door een hoge flat links van ons. Wij dachten dat geeft herrie maar nee hoor helemaal niet, alleen brand er s`nachts veel licht op de gaanderij.

 

Rechts de gereformeerde school links de hervormde, nee dat was nog niet gezamelijk.

De lagere school waar al mijn broertjes en zusjes en ik les kregen.Mijn onderwijzers en onderwijzeressen waren,juffrouw Huizer klas één en twee.Klas drie en vier was dit meester Klaasen uit Veere, vijf en zes meester Boender, deze meester was veel bij zijn vrouw te vinden, ondertussen haalde wij ondeugd uit,stinkbommetje in de klas stuk gooien.Maar daar hadden wij ons zelf mee te pakken ramen dicht en de meester weer terug naar zijn vrouw.

Als wij volgens meester Klaasen ondeugend waren kregen wij voor straf geen gym, later dacht ik hij had zelf de pe in gym, maar strafte ons ervoor.

4 reacties

Als je vanuit de verwarmde kamer naar buiten kijkt lijkt het wel zomer zo zonnig. Maar buiten is het wel even anders.
paled

02 February 2012 om 16:18

Dus jullie zijn helemaal tevreden met je verbouwde huis? Groeten Izerina
izerinalin

02 February 2012 om 18:28

Mooie jeugdherinneringen, Jannie! Ja, wij slapen ook beneden en dat is heerlijk.

Sterkte en beterschap met je teen, hoor!

Tuinfluiter

02 February 2012 om 19:31

Ik ben blij dat het verbouwde bevalt, ja anders moet je het er ook mee doen hè.

Op de scholen gingen het er anders aan toe dan nu..gek eigenlijk toch, zo twee scholen vlak bij elkaar. Je ziet het nog wel hè. Je hebt een prima geheugen Jannie.

 

 

buitenkans

03 February 2012 om 13:14

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.