Wijari

Ik hou van jou

Toch raar

5 reacties

65tig plusser en altijd nog genoeg te doen.Vanmorgen naar de kapper,wassen een stukje eraf, mooi gefohnt dan voel je je toch weer goed.

Morgen gaan wij kennismaken met alle mensen die met ons mee gaan.Twee echtparen hebben afgezegd.Eén dame van een echtpaar omdat ze ziek is, het andere echtpaar omdat tegen de tijd dat wij vertrekken zei oma en opa hopen  te worden, en het was al twee keer mis gegaan, maar nu gaat het goed met de a.s. moeder.Daar kan ik mij wel wat bij voorstellen.

 

Vanavond zingen met ons koor repeteren, in februari hebben wij weer een uitvoering.

5 reacties

@ hoi Janny dat ziet er lief uit! en op je vraag terug te komen, ja collages gaat ook naar m'n zin maar dat heb ik meer geleerd op de Photoshop cursus destijds ook bij het van Doesburgcentrum, leuk werk vind ik, Heerlijk dat zingen van jou lijkt me ook geweldig, Lieve Groet
Trui[tjes] Perikelen

17 January 2012 om 15:31

Ik heb het nog nooit gedaan, maar het lijkt me spannend..wie gaat er mee op reis. Wat voor mensen..belangrijk ook. Mooie dag morgen,,,,
buitenkans

17 January 2012 om 16:20

Jullie hebben heel wat reisleider ervaring langzamerhand. Groeten Izerina
izerinalin

17 January 2012 om 16:28

reizen    avonturen beleven, heerlijk!
Onbekend

17 January 2012 om 17:08

Ja, Jannie, met pensioen en toch zo druk... Wij weten er alles van! En jullie hebben het extra druk met organiseren. Maar ook wel leuk, lijkt me.

Zing ze met plezier!

Tuinfluiter

17 January 2012 om 18:42

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.