Wijari

Ik hou van jou

Gisteren

2 reacties

Samen met M.eten gekookt, worteltjes aardappelen met gebakkenvis.Zorgplan bespreking daana van M.Gelukkig waren wij het gezamelijk over veel dingen eens,ook dat er bij M.niet goed schoongehouden word, nog steeds niet.En moeder doet het niet meer.De hulp ziet het niet,telkens controle maar het helpt niet.Maar M.zit goed in haar vel en dat is het belangrijksteLachend

Schoonzusje was gisteren jarig, wij waren wel een beetje laat, de bespreking was wat uit gelopen, (M. het meest aan het woord)als ze het onder woorden kon brengen.

En toen om zes uur starte de vrouwenclub met een gezamelijke maaltijd.Meloen met ham vooraf , broodjes, suikerbrood, ijs met vruchten en slagroom toe.

 

Vandaag verjaart onze zwager,zaterdag mijn oudste broer maar hij viert het niet.Vanmiddag vertrekken wij naar mijn geboorte dorp want daar wonen zei.

Morgen vroeg komt onze zoon de douche betegelen,dan zijn wij klaar met verbouwen.Wat kleine dingetjes nog zoals stopcontacten aan sluiten, lampen op hangen.Komt nu mijn man zijn neus uit, trouwens hij heeft vanmorgen nog een vergadering.

Als je mij dus weinig ziet.Onschuldig

2 reacties

Fijn weekend, sterkte met de laatste klusjes, en verjaar ze.
my.

09 September 2011 om 11:23

...dan snap ik dat..want er gebeurt van alles bij jou ( jullie). Goed weekend Jannie.
buitenkans

09 September 2011 om 12:33

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.