Wijari

Ik hou van jou

3 reacties

Van morgen kleine klusjes in huis gedaan.Vanmiddag over de toeristenmarkt gelopen, veel wind, weinig kramen.Toen naar huis gefietst en daar koffie gedronken met een punt boterkoek erbij.

Nu ga ik weer verder aan het reisboekje voor 2012, dan gaan wij weer met een groep van circa 16 caravans op stap,als wij gezond blijven tenminste.

Weet je wel dat dit klopt bij somige caravanners, eerst de schotel goed zetten om t.v. te kijken.Wij hebben er wel één in de caravan maar hij staat nooit aan, wel de radio met klassieke muziek.

 

 

 

In alletwee de muzikale stukjes op mijn weblog zingt onze schoondochter ,sopraan.

 

3 reacties

Dan kan jouw schoondochter heel mooi zingen Jannie. Jullie gaan alweer nadenken over volgend jaar. Goed voorbereiden natuurlijk. Plannen maken is ook leuk natuurlijk.
buitenkans

09 August 2011 om 18:28

Geweldig dat je schoondochter zo mooi kan zingen, Jannie. Bij ons staat ook altijd klassieke muziek op en 's avonds kijken we van half negen tot bij tienen televisie. Da's genoeg hoor!
Tuinfluiter

09 August 2011 om 19:05

Lijkt me leuk om met een groep caravanners op toer te gaan. Laatst zag ik op TV ook zo'n reportage van een groep caravanners op vakantie. Nog een heel geregel om bij elkaar te blijven.

groet Chris

cverkaart

09 August 2011 om 19:24

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.