Wijari

Ik hou van jou

Weer thuis

2 reacties

Het was helemaal niet druk in Goes s`morgens, Op ons gemak in kledingwinkels rondgesnuffelt.M.en M. kochten alletwee een rok en een shirt met een bolero.M. ook nog een leuk dingetje (jurkje?), kan ze op een rok of broek dragen.Eerst snuffelt M.ook de rekken langs komt dan naar me toe met kleding en zegt ze kijk ma,dan zeg ik ga het maar passen, dan gaat ze naar pa en als hij het ook leuk vind staan koopt ze het. Ja pa is toch mee gegaan veel gezelliger.Met ons drietjes een broodje gezond gegeten bij nummer 9, nog een klein rondje gedaan, ook nog langs de ANWB om een boek met kaarten erin van Noorwegen,dan heb je niet z`on grote wegenkaart op je schoot liggen.En het weer was puik niet warm juist af en toe een windje,prima weer om te winkelen.

 

Op de terug weg naar huis stond er heel veel verkeer er was een ongeluk gebeurd, veel blikschade en één lichtgewonde jammer genoeg.

2 reacties

Leuk,dat jullie zo geslaagd zijn. Groeten Izerina
izerinalin

05 August 2011 om 20:21

Het was zeker goed winkelweer, kan niet beter. Lekker geslaagd, zo'n bolero..leuk is dat, voor jonge mensen. Het was ook nog gezellig lees ik. Doeg Jannie..goed weekend.
buitenkans

06 August 2011 om 13:38

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.