Wijari

Ik hou van jou

De stad loopt vol

3 reacties
Het regent een beetje en de stad loopt vol met toeristen.Als het nog minder regent ga ik ook de stad in voor speciale boodschappen,Die ga ik tussendoor kopen niet samen met de weekvoorraad.Dan moeten wij in winkels zijn waar wij niet zoveel komen.

 

Omdat M.dacht dat ze nog een week vakantie had (dat kan bij haar ook een dag betekenen geen tijdbesef.)Hebben wij gezegd neem dan vrijdag vrij dan gaan wij winkelen.
Dus vrijdag winkelen zonder pap omdat hij nog steeds niet zolang kan lopen achter elkaar.M.wil  kleding kopen, nu daar ben ik ook wel voor.Als wij leuke kleding tegen komen tenminste.Welke stad/dorp Middelburg,Goes,Rotterdam of Midelharnis.

3 reacties

Ik zit me af te vragen of dat je goed af gaat, kleding kopen met M. Heeft ze een duidelijk eigen smaak, of neemt ze wel wat jij bijvoorbeeld mooi vindt.

Ik koop bijvoorbeeld niet meer voor daantje..die wil iets wat ik dan niet zou kiezen. Laatst had ik mooi sokken voor een koopje, roze. Nou die deed hij ook niet aan.

buitenkans

03 August 2011 om 13:40

Shop ze,maar het zal wel druk zijn. Groeten Izerina
izerinalin

03 August 2011 om 14:27

Jullie zullen nu wel uitgewinkeld zijn, Jannie en ik hoop dat er nog leuke dingen te krijgen waren, die jullie konden gebruiken. Jammer van de buien, want de temperatuur is prima...
Tuinfluiter

03 August 2011 om 17:24

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.