Wijari

Ik hou van jou

Jullie reactie?

3 reacties

 

De stelling 

Buurt in Kloetinge tegen komst cliënten Gors Lees meer

Kan ik wel begrijpen
32.6%
Beetje kortzichtig
52.7%
Geen mening
14.7%

4776 stemmen.

Hebben ze al kennis gemaakt met deze mensen, want het zijn ook mensen zoals u en ik.

U zult mijn standpunt wel begrijpen of niet dat kan ook.

Voor de nieuwbouw die in Zierikzee op stapel staat is ook nog geen toestemming verleend.Maar mensen uit de buurt de huizen worden zo langzamer hand wel gesloopt.En/of clienten van Het Gors of anderen komen daar wonen,het worden toch appartementen en dan kunnen jullie ook de Dikke Toren niet meer zien, dat was één van de redenen.

3 reacties

Ik weet niet precies waar het over gaat, Jannie en de computer gaf alsmaar aan, dat deze pagina niet beschikbaar was, maar ik begrijp dat het Gors een instelling is en dat de cliënten in die buurt gehuisvest zullen worden. De bewoners zijn er op tegen, ja, dat was in Bergen op Zoom een aantal jaren geleden ook zo en nu gaat het daar prima.

Het is natuurlijk grote onzin om er al bij voorbaat van uit te gaan dat geestelijk gehandicapten overlast zullen veroorzaken. In elke buurt zijn wel z.g. 'normale' personen (nou ja, wat dat is, weet ik ook niet, hoor) waar een ander last van heeft.

Meestal roept iedereen, dat de waarde van de huizen zal dalen. Nou, dat gebeurt toch wel, hoor, want de woningmarkt zit helemaal op slot. En dat ze de toren dan niet meer kunnen zien, is helemaal een lachertje!

Tuinfluiter

21 July 2011 om 17:58

Zo'n bericht treft jou extra waarschijnlijk. Groeten Izerina
izerinalin

21 July 2011 om 19:13

Gelukkig meer dan de helft vindt het kortzichtig, en dat is het ook. Ik denk altijd..bij zulke situaties..waarom niet bij u..bent u anders dan een mens...Het is wat..
buitenkans

22 July 2011 om 14:52

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.