Wijari

Ik hou van jou

De verleiding

5 reacties

Daar zag ik zomaar een computer die wij mochten gebruiken in Oldevatn ,leuke naam voor een camping of niet?Noors spreken nee dat leerde wij die vier weken niet, maar met Engels kun je er goed terecht.Noren verstaan het en spreken het ook heel goed, hun tweede taal? Zelfs waren er twee mensen die wij ontmoeten, die één was receptioniste bij een camping de ander de baas op een volgende camping die vloeiend Nederlands spraken, geleerd van de vakantiegangers uit Nederland.

 

Wij hebben veel gezien in Noorwegen, veel bergen,bossen,watervallen,haarspeldbochten, hellingen van 10% e.d.mist hoog in de bergen,met onze voeten in de sneeuw gestaan,Bergen van bovenaf gezien.Vol indrukken thuis gekomen,heel en gezond,voor zover een mens zelf kan zien.

5 reacties

En dat laatste is heel belangrijk. Groeten Izerina
izerinalin

24 June 2011 om 07:40

Fijn dat jullie weer gezond zijn teruggekomen op je mooie eiland Schouwen en duiveland en bij iedereen die van je houdt! En nu gaan genieten van je indrukken uit het hoge Noorden.. en dat gaat vast wel lukken. Groeten

 

Jopie Meerman

24 June 2011 om 08:09

Welkom thuis, Jannie! Een fijne vakantie achter de rug en gezond en behouden weer in eigen huis aangekomen. Wat wil een mens nog meer?
Tuinfluiter

24 June 2011 om 09:23

Fijn dat jullie weer veilig en wel thuis zijn, en de verhalen lezen we wel en de foto's?
Liefs Wilda
Zeeuwse dame

24 June 2011 om 09:43

Welkom thuis, wat fijn dat je er weer bent. Veilig en wel.

Gelijk een prachtige foto..super mooi.

buitenkans

24 June 2011 om 12:15

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.